Faceți căutări pe acest blog

pentru casa ta

joi, 19 mai 2011

Modele paturi etajate.

O solutie ideala, pentru economie de spatiu si ordine in camera copiilor, solutie agreata foarte mult de copii-Paturile etajate.
Nu exista nici un dubiu in ceea ce priveste preferinta copiilor pentru paturile suprapuse. Sunt foarte distractive pentru copii, si mai sunt cateva motive bune pentru care ar trebui sa iei aceasta optiune in considerare.
De ce iubesc copiii paturile suprapuse? Deoarece sunt distractive.
Vezi aici mai multe modele.

Proiect mobilier pentru birou.(Operational)



Proiect mobilier pentru birou.(Fag cu ciocolata)


Proiect pat Supraetajat


miercuri, 18 mai 2011

10 reguli pentru o amenajare reusita (Utile)

Daca inca nu v-ati hotarat sa apelati la un profesionist pentru decorarea casei, speram sa va venim in ajutor cu o serie de reguli.
Fie ca sunteti la prima experienta in ceea ce priveste amenajarea locuintei sau ati mai trecut de cateva ori prin furcile caudine, sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le punctati inainte sa va apucati de treaba:
1. Inainte sa plecati la cumparaturi asigurati-va ca aveti dimensiunile corecte ale camerelor. Trasati un plan in care sa notati pozitia si dimensiunea ferestrelor, locatia surselor de electricitate si cea a obiectelor de mobilier pe care doriti sa le achizitionati.
2. Descoperiti care este stilul de amenajare ce va caracterizeaza personalitatea: rasfoiti reviste home&deco, urmariti emisiuni de specialitate, cautati pe internet sau vizitati showroom-urile pentru a afla ce este la moda si ce va place!
3. Identificati centrul de interes al fiecarei camere; uneori poate fi vorba de un semineu, alteori de un obiect de mobilier special, de care sunteti foarte atasati, sau poate fi chiar panorama pe care o admiram de la fereastra. Odata stabilit punctul focal, va fi mult mai usor sa-l accentuati!
4. Achizitionati intai obiectele de mari dimensiuni (mobilier, covoare, draperii) si aveti grija sa fie in nuante si stiluri apropiate, pentru a oferi continuitate si omogenitate spatiului. Nu va temeti ca veti obtine o camera anosta! Obiectele decorative si accentele de culoare vor fi detaliile picante din amenajarea dumneavoastra.
5. Aveti intotdeauna in vedere functiunea camerei pe care doriti sa o amenajati. De exemplu, daca livingul urmeaza sa fie si camera de studiu, veti avea nevoie de birou, raft de carti, lumina adecvata, in afara de celelalte obiecte caracteristice oricarui living. Asigurati-va ca obiectele achizitionate au dimensiunea corespunzatoare si pot fi armonizate!
Vezi celelalte 5 reguli aici.

Utile:Cu ce curat markerul de pe mobilier?

Pe multe forumuri am vazut intrebarea "Cu ce pot sa curat markerul de pe mobilier?".
Raspunsuri sunt multe unele dintre ele chiar hazlii as zice, de exemplu ca poti curata cu CIF :), tin sa spun ca nu recomand nimanui utilizarea unui produs de curatare cu tenta "nisipoasa" sa spunem, recomandat pentru curatarea altor tipuri de suprafete si nicidecum a PAL-ului, mai ales daca acesta este lucios sau vopsit.
Intamplarea face ca lucrand in domeniul mobilierului, am intalnit astfel de cazuri cand mobilierul care trebuia dus la client, avea pe el urme de marker (tinand cont ca pe unele nuante de pal trasatul cu creionul face semnele aproape de nevazut), iar atunci s-a pus intrebarea "cu ce se duce".
Ei bine in primul rand markerul se duce de pe mobilier cu diluant, de preferat sa nu fie nitro dar totusi nu este o solutie prea buna pentru ca unele nuante de pal raman cu urme (patate) pe ele.
Asa ca cea mai buna solutie pentru a sterge markerul de pe mobilier este desi nu o sa va vina sa credeti............MARKERUL. La inceput o sa radeti putin dar.....Citeste integral.

Cum iti faci singur mobila?

Cu puţină îndemânare şi minimum de cheltuială, poţi confecţiona în doar câteva minute un cuier, o masă sau o poliţă.
Vrei să înlocuieşti mobila veche cu una nouă, dar nu ai bani să-ţi cumperi alta? Cu puţină îndemânare şi răbdare îţi poţi face singur, în timpul liber, părţile mai uşoare de mobilier. Meşterul Bogdan Voiculescu (31 de ani) te învaţă să-ţi faci, pas cu pas, un cuier modern, o poliţă pentru baie sau pentru bucătărie şi o masă.
Aşa faci un cuier...
Ai nevoie de:..... Citeste tot articolul aici.
Poti posta o intrebare in sectiunea "Fa-ti mobila singur"   de pe forumul ProiecteMobila.

Bucataria care se roteste cu 180 de grade (inovatii)

Cu toții ne dorim spații largi pentru locuința noastră, mobilier modern și o amenajare care să transmită eleganță și căldură. Dar ce facem când suprafața casei este o adevărată problemă, iar ideile de amenajare ne lasă baltă?
Cei de la Compact Concepts ne demonstrează că și o încăpere de dimensiuni foarte mici poate fi decorată cu stil, în tendințe și, mai ales, având toate atuurile pentru satisfacerea tuturor nevoilor.
Bucătăria care se rotește, căci despre această încăpere este vorba, s-a lansat pe piața mobilei sub forma unui produs cu totul neobișnuit. Originalul concept a fost gândit pentru a mulțumi și persoanele care trăiesc singure, într-un apartament micuț, dar care nu vor să renunțe la stil și funcționalitate.
Setul de bucătărie circulară se adresează, așadar, celor care întâmpină dificultăți în utilizarea spațiului. Ocupând doar 1,8 mp, bucătăria include toate avantajele și elementele unei bucătării obișnuite: chiuvetă, dulăpioare, sertare pentru tacâmuri/cratițe/vase, mașină de spălat vase, plită, cuptor cu microunde, blat de lucru, frigider, polițe, hotă etc. Acest lucru este posibil datorită capacității de rotire cu până la 180 de grade (partea de sus include un raft compartimentat care se rotește cu 360 de grade).
Concepută în concordanță cu cele mai recente tehnologii, bucătăria circulară este și......Citeste integral.

Am lansat site-ul ProiecteMobila!!!!

Cauti mobilier pentru un anume spatiu si nu stii de unde sa incepi, care sunt preturile?, de unde poti achizitiona un proiect pentru mobilier?, ce materiale sunt mai bune?, tendinte in mobilier, modele de amenajari?
Tocmai de aceea am lansat site-ul ProiecteMobila  unde gasiti:
-mobilier la comanda-proiectat de catre noi si executat de firmele cu care colaboram;
-proiecte pentru mobilier-indiferent de spatiul care doriti sa il mobilati, cateva modele puteti vedea AICI.
-servicii de intretinere/reparatii si montaj pentru mobilier -aceasta parte este oferita doar pentru Alba-Iulia, localitate unde ne desfasuram activitatea;
-modele de amenajari pe categorii pentru inspiratia clientului;
-pe Forumul site-ului puteti porni discutii legate de domeniul mobilierului, cere informatii referitoare la anumite produse, citi articole utile inainte de reamenajare, s.a.m.d.
Tot pe forum gasiti si o sectiune cum sa iti faci mobila singur........
Pentru a scuti din timpul dumneavoastra, vizitati site-ul nostru.